Balmamu Records

Darmowa dostawa

Statik Selektah – 8 [winyl]


Brak w magazynie

SKU: 14097979986 Kategorie: ,

Płyta nowa, w fabrycznej folii, sprowadzona ze Stanów. Natychmiastowa, bezpieczna wysyłka – sprzedajemy tylko to co mamy na magazynie!

Świetna produkcja od Statik Selektah! Wielu świetnych gości czyni tę płytę jedną z najbardziej niedocenionych w swojej kategorii.


Double vinyl LP pressing. Statik Selektah is a renowned DJ and producer based in NYC, born and raised in Boston. Statik hosts a weekly radio show on Sirius / XM. Statik’s eighth studio album, aptly titled 8, features new music from 2 Chainz, Wiz Khalifa, Run The Jewels, Action Bronson, Wale, G-Eazy, Joey Bada$$, The Lox, Joyner Lucas, Sean Price, Curren$y, PNB Rock, Raekwon, Royce Da 5’9, B-Real, Everlast, No Malice, Prodigy and others.

A1. Harley’s Blues (The World Could Save) feat. Harley Harl and Francesca

A2. Man Of The Hour feat. 2 Chainz and Wiz Khalifa

A3. Put Jewels On It feat. Run The Jewels

A4. Watching Myself feat. Action Bronson

A5. Get Down feat. Wale and Phil Ade

B1. Ain’t A Damn Thing Change feat. G-Eazy, Joey Badass and Enisa

B2. You Don’t Hear Me Tho feat. The LOX and Mtume

B3. No 8 feat. Westside Gunn, Conway and Termanology

B4. What Can We Do (Parts 1 and 2) feat. Anoyd, Crimeapple, Avenue, Nick Grant, Millyz

C1. Don’t Run feat. Joyner Lucas

C2. Go Gettas feat. Wais P, Sean Price and Tek

C3. Slept To Death feat. Currensy and Cousin Stizz

C4. Everything (Show Me Love) feat. PnB Rock and Lil Fame

C5. Nobody Move feat. Raekwon and Royce Da 5’9

D1. Shakem Up feat. B-Real and Everlast (Cypress Hill vs House Of Pain)

D2. Pull The Curtain Back feat. No Malice

D3. Disrespekt feat. Prodigy

D4. All Said & Done feat. Plays and Juelz Santana



Scroll to Top